Referenciák

Tuti edző!!! Annyira elszánt, hogy szinte már „őrült”!!! De pont ez, ami oda vonz hajnali 6-kor. 🙂 Ugyanúgy hajszol végig az „átkozott” gyakorlatain, mint ahogyan ő küzd a saját céljaiért. Közben még nevetni is tudunk!!! 🙂

Hetyeyné Rógán Tünde

Testemre szabott figyelmével megtanította a mozgás örömét és azt is, hogy mindezt hogyan ne veszítsem el!

Sz.E

Nagyon élveztem minden edzést, pont annyira fárasztottak ki, mint töltöttek fel energiával. Heti kétszeri edzés mellett, folyamatos kérdésáradattal sújtottam emellett az eddigi egyetlen és legjobb személyi edzőm, mindre megkaptam a választ, amit kerestem, így szép kis eredmények születtek csupán 2 hónap alatt is. A leginkább, ami megmaradt számomra az, hogy egyénre szabottan történik minden edzés, így, ha valamitől éppen félek, akkor azt fokozatosan vezetjük be, vagy máshogy megoldjuk. A bemelegítésre és lenyújtásra is megtanultam hangsúlyt fektetni, azt hiszem az a gyakorlatsor jól fog jönni még jó sokáig.
Vivi 🙂
Gémesi Éva vagyok, több mint fél éve edzem Évával. Nagyon szeretem az edzéseit, mert sosem unalmasak, mindig meglep valami új feladattal, új eszközzel. Nagyon élvezem  az új eszközök kipróbálását és a gyakorlatok elsajátítását. Jó érzés hetről hétre érezni ahogy az izmaim erősödnek. Az is előnyös, hogy a táplálkozással kapcsolatos kérdéseket is meg tudom vitatni Évivel, lévén táplálkozási tanácsadó.
Nekem ami a legjobban tetszik az edzésekben, az eredmény mellett :), a változatosság. Esélyem sincs megunni a gyakorlatokat, mert mindig van valami újdonság, ami kihívásnak számít. A legjobb viszont az, hogy amikor éppen feladnám egy-egy gyakorlat végrehajtását belekezd valami elmesélésébe ami eltereli a figyelmemet arról, hogy nem tudom megcsinálni és megcsinálom 🙂
Lukács Anna-Zsuzsa


Alapvetően az egészséges táplálkozás a mindennapokat kell hogy képezze egy válogatott sportolónál, ezzel már meg is lehet alapozni a versenyen való jobb teljesítményt!

Ugyan az a 2 ciklus van mint egy profi testépítőnél (tömegelés, szálkásítás).

Mivel minél nagyobb a tömeg, annál hosszabb az ütés, de a szálkásítás is „kötelező” mert nem célszerű fölösleges kilókat cipelni a pályán.

Ami a pályán való étkezést illeti:

Egy játék alatt 2200 kalóriát éget el egy játékos, amit valamivel pótolni is kell, erre a célra én zabszeletet és fehérjeszeleteket alkalmazok! A folyadék bevitel még fontosabb mert sokat párologtat a szervezet a verseny folyamán! A párolgás miatt sok sót és fontos tápanyagokat veszítünk el amit én vízbe kevert aminosavakkal oldok meg (BCAA Glutamin Leucin és eszenciális aminokkal szerzek vissza).

Összességében a golfhoz elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás ami kihat a mindennapi alakra is 😀 Mindebben segítségemre volt minden tanácsával Kvasz Éva, és köszönöm neki az eddigi közös munkát!! ❤

Eredményeim:

  • Junior tour U18 1 hely
  • Izrael junior open 1.hely
  • Klubcsapat bajnokság 1.hely
  • Junior ranglista 2.hely
  • Junior bajnokság 4.hely
  • Litván junior bajnokság 4.hely
  • Málta junior open 6.hely
  • Román felnőtt bajnokság 8.hely
  • Orosz junior bajnokság 4.hely
  • 2015 év junior játékosa
Rózsa Dávid
Úgy érzed, elérkezett a te időd?

Csatlakozz hozzánk és érjük el közösen céljaidat!

Kattints ide a kapcsolatfelvételhez


bootup Vitakid logo