Filozófiánk

Mi az a lakásfitnesz?
—————————

A lakásfitnesz néhány éve még ismeretlen fogalom volt, mára azonban egyre nagyobb tért hódít a fitneszvilágban már csak azért is, mert jelentős igény mutatkozik az emberek körében arra, hogy valóban személyre szabott és kiemelt figyelmet kapjanak edzéseik során, ami a „standard” edzőtermekben nem jellemző, hiszen szinte sosincs olyan, hogy valaki kettesben legyen az edzőjével abban az időben, amikor ő edzeni/rehabilitálódni/gyógyulni szeretne. A lakásfitnesz erre egy kiváló alternatíva, mert személyi és félprivát (max. 4 fő) edzéseinken rajtad és az edzőn kívül senki más nem tartózkodik a teremben, nem kell gépre és eszközre várnod, garantáltan maximális figyelmet élvezel, valamint valóban a te igényeidnek és egészségügyi állapotodnak leginkább megfelelő edzéstervet állítjuk össze neked.

Mi a legnagyobb gond?
Az ülő munkával, a felpörgött életmóddal járó problémák (tartáshibák, fájdalmak, betegségek, sérülések), amik szinte sosem múlnak el maguktól, viszont sajnos nem kezelhetők gépekkel történő edzéseken, csoportos órákon.

—————————
A Flat Fitness helye a lakásfitneszek között
—————————

A Flat Fitness Body and Soul Stúdióval 2016 óta vagyunk meghatározó szerepben a lakásfitnesz világában. Munkatársaink hitvallása már a kezdetektől az, hogy az embert, mint egészet tekintjük, arra fókuszálva, hogy lehetőségeihez mérten, a mi segítségünkkel egy tudatosabb, egészségesebb, fájdalommentes életet élhessen.

—————————
Ismerd meg a Flat Fitness csapatát!
—————————

Minden edzőnk olyan tudatos szakember, akik maguk is kiemelkedő eredményeket értek el akár életmódváltás, akár betegségből való gyógyulás területén. Mindannyian aktív sportolók, akiknek nem titkolt céljuk, hogy minden ember képes legyen jól használni a testét, és kihozni magából a maximumot.
Stúdiónk együttműködik orvosokkal, gyógytornászokkal, dietetikusokkal, masszőrökkel is a komplex szolgáltatásnyújtás érdekében.
Minden munkatársunk folyamatos továbbképzéseken vesz részt, illetve napi szinten azon dolgozik, hogy megismerje azokat az edzéshez elengedhetetlen trendeket és eszközöket, amelyekkel a lehető legnehezebb igényeknek is képesek legyünk megfelelni.

—————————
Bemutatjuk vendégeinket!
—————————

Vendégkörünk meglehetősen változatos. Eddzenek nálunk aktív versenyzők, futók, gerincsérvesek, pacemakerrel műtöttek, ülőmunkát végzők, elfoglalt vállalkozók, kisgyermekes anyák, műtét/sérülés után rehabilitációra szorulók, szétnyílt hasizommal élők, stb., tehát jellemzően nem ijedünk meg a kihívásoktól, nehezebb esetektől sem.

Stúdiónk elégedett és folyamatosan növekvő vendégköre a bizonyíték arra, hogy jó, amit csinálunk, szükség van ránk a fitneszvilágban. Klienseink elért eredményei, legyen szó fogyásról, hízásról, testük tudatos használatáról, teljesítményük javulásáról, vagy gyógyulásukról a garancia arra, hogy mindenki képes a változásra és a változtatásra.
Szeretnénk téged is mielőbb az elégedett vendégeink között köszönteni!

Úgy érzed, elérkezett a te időd?

Csatlakozz hozzánk és érjük el közösen céljaidat!

Kattints ide a kapcsolatfelvételhez


bootup Vitakid logo