Csuvarszki Éva Krisztina – tulajdonos, személyi edző, pre/rehabilitációs tréner, funkcionális edző, TripleX tréner, Mummy Tummy tréner

 

Végzettségeim:

 • személyi edző – IWI
 • testépítés – fitnesz sportedző – IWI
 • funkcionális edző – THOR
 • TRX oktató – R-med Akadémia
 • Boot Camp tréner – R-med Akadémia
 • gyerekfitnesz oktató – IWI
 • sporttáplálkozási tanácsadó – IWI
 • gerinctréner – Almásy Mozgásakadémia
 • rehabilitációs tréner – Almásy Mozgásakadémia
 • D-Bands Med tréner – Almásy Mozgásakadémia
 • Core – stabilizáció – Almásy Mozgásakadémia
 • Triplex tréner – Almásy Mozgásakadémia
 • Mummy Tummy tréner – Almásy Mozgásakadémia

Elérhetőségeim:

info@flatfitness.hu

+36-30/5371-372

Talán közhelynek tűnik, de mindig kiemelkedő szerepet töltött be életemben az egészséges életmód és a mozgás. Gyerekkoromban szer- és talajtornáztam, később versenyszerűen úsztam, majd amatőr szinten futottam. Két kisfiam születése felborította a megszokott ritmusomat, ami a testalkatomra is kihatással volt. Alaposan elhanyagoltam magam, de visszatértem az egészséges táplálkozáshoz és a rendszeres mozgáshoz, melynek köszönhetően közel 20 kilótól szabadultam meg és visszaszereztem sportos testalkatom. Jelenleg is legalább heti 5-6 alkalommal edzem. Rendszeres résztvevője vagyok a hazai és kelet-közép európai akadályfutó versenyeknek (Spartan Race, Legion Run, Fighters Run, Hunfoglalás, Running Warriors, stb.)

Azért választottam az edzői pályát, mert nem csak hivatásomnak tekintem ezt a „munkát”, hanem a hobbim és szenvedélyem is egyben. Nagyon szeretek és tudok is emberekkel foglalkozni, képes vagyok inspirálni, motiválni másokat. Edzőként lehetőségem nyílik megmutatni a sportban szerzett jártasságomat és tapasztalataimat, tovább adhatom és hangsúlyt helyezhetek a tudatosan tervezett, egészséges táplálkozásra, megismertethetem az emberekkel a saját testükben és a funkcionális edzésben rejlő lehetőségeket, napi kapcsolatban lehetek olyan felnőttekkel és gyerekekkel, akik szintén fontosnak tartják a mozgást, tudatosan törekszenek egészségük megőrzésére. Amellett, hogy felnőtteknek segítek, nagyon szeretném, ha már az egészen kicsi gyerekekben is kialakulna az igény az egészséges életmódra és a rendszeres mozgásra. Nem titkolt célom, hogy a most felnövekvő nemzedék sokkal egészségesebb, tudatosabb, mozgékonyabb legyen. Az is nagyban motivál, hogy a saját példámmal, elszántságommal és kitartásommal sokaknak vagyok képes megmutatni az utat, miként lehet újrakezdőként és család mellett egy tudatosabb, egészségesebb, sportosabb életmódot felépíteni.

Személyi edzéseimen kiemelt figyelmet fordítok az alapos bemelegítésre, a fasciák SMR hengerrel való oldására, az ízületi mobilizációra és a nyújtásra. Óráimat úgy állítom össze, hogy a vendég céljainak, igényeinek és elvárásainak mindenben megfeleljen. Gondos odafigyeléssel tanítom újra klienseimet azokra a mozgásformákra, melyeket gyerekként még ösztönösen helyesen végeztünk, ezért a saját testsúllyal végezhető, ún. funkcionális gyakorlatok vannak túlsúlyban az órákon.

Saját, privát személyi edzésekkel foglalkozó stúdióm, a Flat Fitness vezetése mellett, a Boot Up Network sportcsapat és a VitaKid Sportegyesület egyik óraadó edzőjeként tevékenykedem.

Képek a munkámról


Úgy érzed, elérkezett a te időd?

Csatlakozz hozzánk és érjük el közösen céljaidat!

Kattints ide a kapcsolatfelvételhez


bootup Vitakid logo