Egy év – meg egy kicsi

Azt mondják, hogy nem kell mindent az olvasók és a nézők tudtára adni, de néha nem árthat a kitárulkozás, csak meg kell találni az egyensúlyt.

A tavalyi, általam sikertelennek ítélt első félmaraton után valami történt velem. Rohamosan estem össze lelkileg, ami kihatással volt a munkámra és magánéletemre egyaránt. Kiestek mellőlem azok az emberek (nem egy ilyen volt), akikkel már nem volt dolgunk egymás életében, ami először rettenetesen fájt és dühöt generált, később csalódottsággá szelídült, mára elfogadássá simult. Helyettük jöttek új emberek, új élethelyzetek, új tapasztalások, új remények.  (Többek között a MasterMind csoportunk, ahol minden egyes tagért külön hálás vagyok a sorsnak, és nem kevésbé Patrinak, aki összehozott bennünket. ♥)

Alaposan elhanyagoltam a honlapot, különösen a blogot, mert részemről ez tűnt a legkevésbé fontosnak azon dolgok közül, amelyek nap, mint nap az életem részei. Persze, az élet nem állt meg, új célokat tűztem ki magam elé, folytattam a versenyzést, a tanulást, a fejlődést, de valahogy az írás elmaradt. Mindig találtam kifogást, csak, hogy ne kelljen leülnöm a gép elé, legalábbis írni biztosan nem akartam.

Az elmúlt egy évben rengeteg olyan dolog történt, ami alapjaiban változtatta meg a hozzáállásom bizonyos emberekhez, élethelyzetekhez, kapcsolatokhoz. Időközben letisztult, merre tartok valójában, melyek azok a célok, amelyekért érdemes harcolni és melyek azok, amiket jobb elengedni, és ezen az úton kiket akarok magam mellett tudni.

Itt a szeptember, ami egyben sokaknak az új januárt is jelenti a nyár elmúltával és az iskolakezdéssel. Nálunk is így van ez, hiszen nagy tervekkel vágunk neki az őszi szezonnak, melyek a következő 4 hónapban, azaz januárig fognak kikristályosodni. Ezek között szerepelnek együttműködések, új programok, továbbképzések, oktatások, és talán még helyszínváltoztatás is. Ahogy jönnek majd sorban, úgy fogok beszámolni nektek mindezekről.

De, hogy addig se maradjatok olvasnivaló nélkül, visszatérnek a rendszeres egeszséges életmóddal, testmozgással, táplálkozással, tervezéssel, öltözködéssel, stb. kapcsolatos blogbejegyzések és Facebook posztok.

Köszönöm eddigi bizalmatokat, tartsatok velünk továbbra is! ☺
Szólj hozzábootup Vitakid logo