Tatár Szilvia – személyi edző, pre/rehabilitációs tréner

Mindig mozogtam valamit, szertornáztam, kézilabdáztam, néptáncot, jazzbalettet, flamencot tanultam, ezek mellett jógáztam is. Komolyan a sporttal csak 2004-ben kezdtem foglalkozni: kezdtem a nordic walkinngal, ami közel sem bottal sétálást jelenti.

Először elvégeztem a tréner tanfolyamot és sportoktató képzésre jártam, majd preventív gerinctréninget, dinamikus jógát és core-stabilizációs és funkcionális tréninget tanultam. Ahogy teltek az évek, egyre jobban kristályosodott ki a jövő számomra: a sportrehabilitáció, mozgásterápia, manuális technikák érdekelnek leginkább.  Szabadidőmben triatlonozom és terepfutok.

Amiben segíteni tudok:

  • Testtartás-elemzés, tesztek elvégzése (izomteszt, mozgásos tesztek, stb.), mozgásanyag és terápia összeállítása az izomdiszbalansz és tartáshibák javítására, mozgásszervi panaszok enyhítésére.
  • Kiscsoportos és egyéni foglalkozások: 3D Yoga- dinamikus jóga, preventív gerinctréning, core-stabilizáció , stretching (SMR henger valamint manuális, statikus, dinamikus nyújtási technikák), funkcionális erőnléti edzés.
  • Lágyrész- manuálerápia (fascialazítás, triggerpont kezelés)
Úgy érzed, elérkezett a te időd?

Csatlakozz hozzánk és érjük el közösen céljaidat!

Kattints ide a kapcsolatfelvételhez


bootup Vitakid logo